U Mjesecu hrvatske knjige učenici koji imaju želju dodatno čitati, a potaknuti informacijama o godini mladih i prezentiranim knjigama za kviz, osnovali su mali čitateljski klub koji će djelovati pod motom Mjeseca knjige – Misli na sebe, čitaj! Bavit će se čitanjem problemskih romana za djecu i mlade. U tijeku je traženje zanimljivih naslova za čitanje, pregledavanje sadržaja, dogovor oko izrade plana čitanja i nabave knjiga. U popis ćemo svakako uključiti i knjige predstavljene Nacionalnim kvizom za poticanje čitanja, a bit će tu i drugih romana po želji naših učenika, koji na ovaj način promoviraju knjigu i čitanje, a pritom razmišljaju o problemima mladih.

U godini mladih, iako se nalazimo u digitalnom svijetu, pokušat ćemo započeti stvaranje Generacije K koja će staviti naglasak na knjigu  - misliti na sebe – čitati!

 

Učenica naše škole Ana Lilion riješila je točno kviz za poticanje čitanja te je ove godine, kao predstavnica OŠ Karlobag, dobila i nagradu. Čestitamo svim našim učenicima koji su sudjelovali u kvizu i nadamo se da ćemo i druge godine imati sreće na završnoj svečanosti. 

 

Knjižničarka Andrea Lončarić

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Osnovna škola Karlobag1
Osnovna škola Karlobag2
Osnovna škola Karlobag3
Osnovna škola Karlobag4
Osnovna škola Karlobag5
Osnovna škola Karlobag6
Osnovna škola Karlobag7
  Novosti - Sve